Gblock Ghislenghien Français Gblock Ghislenghien Néerlandais Gblock Ghislenghien Anglais Gblock Ghislenghien Espagnol 

La porte de votre sécurité
De deur van uw veiligheid
The door of your security
La puerta de vuestra seguridad

Onze showroom

G-BLOCK S.A.

Zoning Industriel de Ghislenghien

Chemin de Preuscamps 16 à 7822 Ghislenghien Belgique

Tel : +32 (0)68 26 66 10
Fax : +32 (0)68 26 66 19
Mail :

Welkom bij G-Block, Quality Security Specialist

U zoekt een product "op maat" maar binnen uw budget? Het gamma deuren met G-Block signatuur onderschrijft deze filosofie al sinds 1980!

Bij de vervaardiging van zijn producten, deelt G-Block met u al zijn knowhow en professionalisme. Dankzij een competente aanpak gelden de producten van G-Block als referentie voor heel veel installateurs van metalen veiligheidsdeuren.

Welkom in onze showroom in Ghislenghien: onze adviseurs staan er u te woord en laten u kennis maken met sobere of gesofistikeerde producten die in de eerste plaats gebruiksvriendelijk, praktisch en resistent zijn!

 

Gblock Ghislenghien Ath AccueilGblock Ghislenghien Ath AccueilGblock Ghislenghien Ath Accueil

 

G-Block fabriceert al enkele decennia veiligheidsdeuren. Altijd met een bijzondere aandacht voor de noden van de klanten en voor de marktevolutie. Dankzij vele partners ontwikkelen wij doeltreffende veiligheidsproducten voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Wat u in al onze systemen zult terugvinden is ons streven om deuren te maken die perfect aansluiten bij hun omgeving, wat bij een inbraak tot verrassingen kan leiden.