Gblock Ghislenghien Français Gblock Ghislenghien Néerlandais Gblock Ghislenghien Anglais Gblock Ghislenghien Espagnol 

La porte de votre sécuritéDe deur van uw veiligheidThe door of your securityLa puerta de vuestra seguridad

Brandwerende deuren
Reeks AN Ei-60

Branddeur met metalen blad, die aan uw behoeften voldoet

Een van de belangrijkste aandachtspunten en verplichtingen van architecten en aannemers vandaag is het ontwerpen en bouwen van gebouwen die veiliger en gastvrijer zijn. Veiligheid begint met preventie en een juiste keuze van producten en materialen; de verwoestende kracht van een destructief element zoals vuur. Daarom stellen de huidige wettelijke voorschriften de verplichting vast om branddeuren te gebruiken op bepaalde plaatsen met voldoende brandwerendheid.
 
We ontwikkelen mettertijd meer en meer geavanceerde technologische oplossingen. De Fire Doors-familie is het resultaat van hard werken en uitgebreide ervaring in de productie van hoogwaardige metalen deuren.
 
Met betrekking tot de bestandheid tegen vuur, voor de EI-60-classificaties, heeft de plaat een dikte van 73 mm en is gebouwd met drie vellen van 8/10 dikte.
 
Het heeft 4 scharnieren met een eigen ontwerp en heeft een CE-keurmerk. Frame gemonteerd op het oppervlak, klaar om te worden geïnstalleerd met mortel, of door het in een metalen kader te schroeven.