Gblock Ghislenghien Français Gblock Ghislenghien Néerlandais Gblock Ghislenghien Anglais Gblock Ghislenghien Espagnol 

La porte de votre sécuritéDe deur van uw veiligheidThe door of your securityLa puerta de vuestra seguridad

Hoogbeveiligd hangslot

Plus R90 : gepantserd hangslot van gehard staal

Het sluiterhangslot van Lince Plus R-90, in massief carbonitreerd staal, met zijn mechanische vergrendeling met het Europese C6-cilindersysteem, is de beste verdediging tegen inbraak.
 
Het is een duurzaam hangslot. Vervaardigd volgens hoge kwaliteitsnormen, heeft het een uitstekende CORROSIEWEERSTAND voor gebruik in buiten- en maritieme omgevingen.
 
Het hangslot Plus R-90 maakt gebruik van het Europese C6-cilindersysteem, met de meest geavanceerde systemen om vergrendeling te garanderen: ANTI-BUMPING, ANTI-PICKING, ANTI-BOREN, ANTI-EXTRACTIE, ENZ. Een hoge mate van bescherming tegen poging tot diefstal via de cilinder.
 
Plus R-90 is de ideale oplossing voor het beschermen van uw eigendommen, rolluiken, opslagcontainers, motorfietsen, boten, deuren, poorten, enz.
 
BODY: monoblock (een enkel stuk) van massief gecarbonitreerd staal met een kataforesebehandeling die "naast 100% ecologisch is (vrij van oplosmiddelen en zware metalen), het beste roestbeschermingssysteem is dat momenteel bestaat. <
 
BEUGEL: van gehard staal, met drielaagse chemische antiroestbehandeling en een diameter van 12 mm. Het wordt geleverd met drie beschermringen om snijden te voorkomen.
 
VERGRENDELINGSMECHANISME: vergrendeling met een roestvrijstalen pen, met een innovatief ontwerp dat hem beschermt zodat de beugel weliswaar kan worden doorgesneden, maar niet kan worden verwijderd en zijn vergrendelingsfunctie behoudt.
 
BEDIENING: Lince C6 Europese cilinder (exclusief). Alle interne componenten zijn van roestvrij staal. Omvat systemen: ANTI-BUMPING, ANTI-PICKING, ANTI-BOREN, ANTI-EXTRACTIE, ENZ. Gevangen sleutel. Wordt gebruikt met 3 nieuwzilveren sleutels met lange hals.
 
UNIKEY: compatibiliteit met andere Lince-producten en met elke gewenste structuur (gelijke sleutels, hoofdsleutels...).
 
Afwerking: Zwart.
 
Afmetingen: 90x65 mm.