Gblock Ghislenghien Français Gblock Ghislenghien Néerlandais Gblock Ghislenghien Anglais Gblock Ghislenghien Espagnol 

La porte de votre sécurité
De deur van uw veiligheid
The door of your security
La puerta de vuestra seguridad

Wink Haus Mod. STV EAV3

Motorisch automatische vergrendeling autoLock met dagschoot

Algemene beschrijving

Zelfvergrendelende deurmeerpuntssluiting
De Autolock AV3-vergrendeling van Winkhaus is een zelfvergrendelende deurmeerpuntssluiting met onafhankelijk van elkaar werkende, diep aangrijpende haakschoten en dichtingselementenvoor een dynamische aantrek. Bij het dichttrekken van de deur worden via de activeringsmagneet aan kozijnzijde de dichtingselementen en de massieve haakschoten geactiveerd om de deur tegen ongewenste toegang te beveiligen. Op die manier blijft de deur altijd veilig vergrendeld en zit zij ook zonder extra afsluiten stevig in het kozijn.
De massieve haakschoten, de dichtingselementen en de dagschoot kunnen handmatig via de cilinder of de deurgreep worden teruggetrokken.
 
Magneetactivering aan kozijnzijde
De activeringsmagneet aan kozijnzijde maakt een gerichte activering van de automatische vergrendeling mogelijk en voorkomt zo het ontstaan van aanloopsporen op het kozijn en van sluitgeluiden van de automatische vergrendeling.
 
Massieve haakschoten en dichtheidselementen
De massieve AV3-haakschoten van staal kunnen zich bij gesloten deur altijd vergrendelen en grijpen automatisch diep achter de sluitplaat en verhinderen zo dat de deur en het kozijn uit elkaar worden getrokken. Bovendien zijn de massieve AV3-haakschoten na het uitzwenken automatisch tegen terugdrukken beveiligd. Dat houdt in dat de automatische vergrendelingook zonder extra vergrendeling via de hoofdslotkast reeds een hoge mate van veiligheid biedt.
 
Extra veiligheid door dag- en nachtschoot
Door de sleutel éen slag (1 x 360°) te draaien in de cilinder laat zich de nachtschoot zich bedienen
 
Het ontgrendelen van het slot is als volgt:
  • Van binnenuit met de kruk
  • Van de buitenkant met de sleutel
  • Via motorfunctie via afstandsbediening of transponder. (Model EAV3)