Gblock Ghislenghien Français Gblock Ghislenghien Néerlandais Gblock Ghislenghien Anglais Gblock Ghislenghien Espagnol 

La porte de votre sécurité
De deur van uw veiligheid
The door of your security
La puerta de vuestra seguridad

Therm

Bouw van geïsoleerde ramen en deuren

Maximale isolatiewaarden. Met een k-waarde voor de kaders duidelijk onder 1,8W/m²K en een geluidsisolatie van groep 4 staat de reeks Therm borg voor een wooncomfort en een woonkwaliteit die boven het gemiddelde uitstijgen.

Lichte, transparante bouw – vlakgemaakte profielen.

Bijzonder fijne profielen die zorgen voor een elegante constructie en een lumineus interieur.

Drie dichtheidsvlakken.

Een optimale geluidsdemping, een perfecte weerstand tegen slagregen en een uitstekende thermische isolatie zijn de troeven van de Therm-reeks.

Bouw.

Volledig geïsoleerd systeem in stalen buisprofielen, aan de buitenkant vlakgemaakt, met drie gummipakkingen over de hele omtrek, lijsthoeken en gelaste aansluitingen van dwarsliggers.

 

Oppervlaktebehandeling .

Het profieloppervlak is in de fabriek elektrisch verzinkt en gechromateerd (GV/GC). Voor het lakken komen de volgende procedés in aanmerking :

  • Vloeibaar lakken met verharding aan de lucht.
  • Vloeibaar lakken met thermische verharding.
  • Synthetisch lakken met poeder.
  • Maximumtemperatuur voor thermoverlakking 160°C, duur 20 minuten.

Plaatsingsdiepte.

Dankzij een ruim gamma profieldiepten kan men stevige en uiterst betrouwbare constructies maken met speciale afmetingen, volgens de eisen van de klant.

Materiaal en oppervlak.

De gebruikte buizen zijn gelaste of meermaals koudgetrokken staalprofielen. Het oppervlak is in witstaal of elektroverzinkt staal, behandeld door geelchromatering, of gezandstraald en bekleed met een laagje zinkpoederverf.

Recycling en milieuvriendelijke constructie.

Tijdens de staalbewerking (versnijden, lassen, vlakschuren, enz.) wordt er geen enkele toxische uitstoot geproduceerd. Indien het isoleermiddel tijdens het lasprocedé in contact zou komen met het lasbad, zal het reageren zoals hout. Het isoleermiddel is vrij van CFK, K oplosmiddelvast. Alle gebruikte materialen zijn 100%.